Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Κολοκοτη


1 κολοκηθα ψιλοκομμενη
2 ποτηρια σταφιδες
1 ποτηρι πλιγουρι
αλατι πιπερι
κανελα
λαδι
φυλο σφολιατας

ανοιγουμε το φυλο σφολιατας
ανακατεουουμε ολα τα υλικα
με το φύλλο κάνουμε τρυπες με ενα ποτηρι
η κατι στρογυλλο
βάζουμε 2 κουταλιες μιγμα κολοκηθας και
εκει που εχει μείνει λιγο κενο αλειφουμε με νερο και κροκο.
πιεζουμε να παρει σχημα οπως την φοτο και ψηνουμε για 20 λεπτα στους 200.
σερβιρουμε με ροδονερο η ανθονερο καλήτερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου